Despre

M-am născut în ziua de 14 mai 1970 în comuna Melineşti, judeţul Dolj însă am trăit şi copilărit la 20 de km de Craiova în satul Muiereni, comuna Goieşti.
Îmi amintesc, cu multă plăcere, bucuria şi trăirea sufletească în acel sat, acolo unde m-am călit şi unde viaţa m-a învăţat tot ce este bun sau rău.
Eram un copil plăpând şi sfios dar cu o educaţie sănătoasă. Mi-am petrecut copilăria alături de fraţii şi bunica mea, cu bune şi mai puţin bune, însă, în amintirea copilului de-atunci, o spun: am avut o copilărie senină, fericită şi frumoasă.
Timpul a trecut iar eu am crescut urmând cursurile şcolii primare, având şansa să întâlnesc un dascăl de excepţie, un OM adevărat în cel mai puternic sens al cuvântului, dascăl căruia vreau să-i mulţumesc pentru efortul şi munca depusă şi căruia vreau să-i amintesc şi numele în acest loc, Zamfir Dumitru. Acest, cu adevărat dascăl mi-a pus condeiul în mână şi m-a îndrăgit încurajându-mă să cânt şi să urc pe scenă la toate serbările şcolare. Anii au trecut iar eu mi-am urmat calea destinului.
Sunt o femeie împlinită, am o familie care-mi este alături şi mă susţine şi mai presus de toate sunt mamă. Îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce am realizat până acum, pentru faptul că iubesc ceea ce fac si astfel am devenit alinarea sufletească a multora dintre dumneavoastră şi, mai mulţumesc puterii divine, pentru tot ceea ce mi-a daruit până acum, bun sau rău.
În viziunea mea, fiecare om ar trebui să asculte muzică astfel încât îngrijorările lumeşti să nu umbrească simţul frumosului pe care Dumnezeu l-a sădit în fiecare suflet omenesc.

Contact


0764.447.467

Pentru petreceri si evenimente private contactati-ma la numarul de telefon de mai sus sau accesati pagina Contact.
YOUTUBE


Ce spun personalitatile despre mine ?Florina Bălăescu
Redactor TV, folclor

Camelia Bălmău este, cu siguranţă, interpreta de folclor care deţine toate argumentele ce o urcă pe loc fruntaş în categoria marilor artişti… Camelia Bălmău este o interpretă care işi respectă vocaţia de artist, respectă portul popular şi putem, de asemenea observa cu multă uşurinţă faptul că, întotdeauna, cu modestie şi naturaleţe, se prezintă în faţa publicului iubitor al cântecelor sale. Vreau să o felicit din tot sufletul pentru tot ceea ce face, pentru faptul că este perfecţionistă şi pentru că, în ceea ce o priveşte, în orice lucru pe care îl realizează în domeniul artistic, primează mereu calitatea! Îi doresc, în continuare, să aibă parte de mult succes şi să fie întotdeauna preţuită şi iubită de public pentru activitatea desfăşurată!

Eli Busuioc
Redactor radio, folclor

O iubesc pe Camelia Bălmău…iubesc sufletul ei frumos….aş zice aşa…: Interpreta care aduce un fior de frumos în sufletele noastre, Camelia Bălmău ştie prin expresivitatea vocii sale să strecoare fiecărui cântec pe care-l interpretează un plus de sensibilitate şi avânt artistic.

Având candoarea unui copil şi fineţea unei femei puternice, impresionează prin dăruirea, pasiunea, simplitatea şi căldura sufletească ce atinge inimile iubitorilor de cântec popular.

Şi pentru că, uneori, cuvintele sunt prea sărace pentru a-mbraca aşa cum se cuvine un suflet special cum este cel al Cameliei Bălmău, nu-mi rămâne decât sentimentul bucuriei de a fi-ntâlnit un suflet cald, primitor…şi iubitor!

Camelia Bălmău…o preţioasă bijuterie a cântecului popular!

Georgiana Ion
Textier folclor

Prin frumusetea imprimata cantecului, sadind germenii armoniei intre artist si public, succesul va tinde spre desavarsire. Odata ce artistul are aceasta putere va intra negresit in randul celor iubiti, iar cantecul sau va ramane nemuritor, lucru care s-a intamplat cu, Camelia Balmau si piesa ei de referinta: “Sta murgul legat la gard”! Camelia s-a nascut pe Valea Amaradiei, in satul Goiesti, iar muzica se pare ca a fost “papusa” copilariei. Talentul l-a mostenit de la tatal ei care a fost ardelean, motiv pentru care cu multa lejeritate si placere, abordeaza la orice evenimente atat cantecul oltenesc cat si pe cel ardelenesc. Cei care o indragesc sau cei care vor sa o cunoasca pe Camelia Balmau o pot gasi seara de seara intr-un local din Craiova, cu specific romanesc, unde activeaza de ani buni, motov pentru care, atunci cand spui Camelia Balmau spui fara doar si poate restaurantul Galaxy. Daca o intrebi despre relatia ei cu cantecul si publicul, iti raspunde clar: – ” iubesc ceea ce fac la fel cum iubesc pe cei care ma apreciaza”!

Oana Bică
Director al Ansamblului "Maria Tănase"

Atunci când vine vorba despre oameni speciali, până şi cuvintele ţi se par puţine…asta simt eu, atunci când vine vorba despre Camelia Bălmău. Pentru mine, Camelia, este, mai intâi de toate OM…în toată puterea cuvântului: caracter, personalitate, eleganţă, fineţe. Referitor la artista, Camelia Bălmău, pot spune că este una dintre interpretele mele preferate pentru glasul ei, inconfundabil, pentru profesionalismul de care dă dovadă şi pentru ambiţia de a reuşi, într-un mediu deloc uşor.