Fan club

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

 1. Maria Plosnita spune

  NU V-AM CUNOSCUT DE LOC, ACUM AM ASCULTAT O MELODIE De-a D-VOASTRA Si Am RAMAS PLACUT SURPRINSA, PARE CA AR FI ISTORIA MEA DE VIATA.
  VA DORESC SANATATE SI SUCCESE IN TOATE!

 2. Ionescu Elena spune

  Imi place foarte mult cum cantati!

 3. Adriana Asandei spune

  Pe Camelia Balmau am intalnit o intr-o seara, la carciuma! Da…! Exact acolo! Nu pe o mare scena in mii de aplauze! O voce buna, extrem de buna care a reusit in acea seara sa ridice toata lumea in picioare! Aplauze si veselie, totul se transforma in spectacol! Uimitor..! Auzisem de aceasta solista in treacat, stiam din auzite ca in aceasta carciuma e o solista talentata! Atunci m-am convins vazand cu ochii mei reactia oamenilor! Am plecat de acolo fredonandu-i cantecele, …e unica! Stie..! Si stie bine sa atinga sufletul fericit sau trist! Sant fericita s-o cunosc, imi place s-o ascult, vocea ei imi aduce liniste, adrenalina, intelepciune! In cantecele ei gasesc de multe ori ascunzisul sufletului meu! Te iubesc Cami, sa nu uiti ca tu esti solista inimiii mele!

 4. Magda Cocos spune

  Doamna Camelia Balmau este un artist care si-a pus viata in cantec si a facut tot ce a putut ca prin prisma harului sau sa aduca un strop de alinare si mangaiere celor care ii asculta melodiile. O voce blanda, care patrunde usor in inima omului, un chip frumos si iubitor; dar inainte de toate acestea, un om cu suflet de aur ce merita tot respectul si admiratia noastra.